Екзотика

Почивка в Мексико 2019


Маршрут:
София - Мадрид - Канкун - Мадрид - СофияПродължителност: 9 дни / 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати: 20.09.2019г., 23.09.2019г., 27.09.2019г., 30.09.2019г., 04.10.2019г., 07.10.2019г., 11.10.2019г., 14.10.2019г., 18.10.2019г., 21.10.2019г., 25.10.2019г., 28.10.2019г.


от 1020
Програма:
Мексико – земя на древни цивилизации и мистериозни загадки, древни храмове и пирамиди, непристъпни джунгли, невероятна смесица от испанска и индианска култура, безкрайни белоснежни плажове, луксозни хотели и безброй атракции.
В студените зимни дни ви предлагаме едно малко карибско бягство сред тайнствената красота на Мексиканската ривиера. Изживейте своята мечтана почивка сред живописна природа и древна култура. Докоснете се до неразгадания свят на Чичен Итца и Тулум, опитайте мексиканска храна, карибски коктейли, наблюдавайте костенурки, китове, гмуркайте се сред необятни коралови рифове или просто се наслаждавайте на залеза и необятните океански ширини. Вива Мексико!

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от Мадрид за Канкун, Мексико. Пристигане на летището в Канкун. Трансфер. Настаняване в хотел в Канкун или трансфер до курорта Ривиера Мая (по избор на клиента). Нощувка.

ВТОРИ до СЕДМИ ДЕН:
Нощувки на база „аll inclusive” в избрания от клиента хотел в Канкун или Равиера Мая.

ОСМИ ДЕН:
Закуска. Трансфер до летището. Полет Канкун – Мадрид. Пристигане в Мадрид на следващия ден.

Екскурзии в Мексико

Chichen Itza
Предприемете пътуване назад във времето с великолепната история на Чичен Ица. Научете известните анекдоти и се насладете на едно незабравимо преживяване на това Чудо на съвременния свят, обявено за част от Световното културно наследство от ЮНЕСКО и включено в Списъка на новите Седем чудеса на света. Бъди свидетел на акустичния ефект на пирамидите, възхити се на астрономическата и математическа точност на техните сгради. Посещението ще завърши с дегустация на вкусните изкушения от кухнята на Юкатан.
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, слънцезащитен крем, хавлия, слънчеви очила и бански, репелент, пари.
 • Включва: трансфер с бус, вход за Археологичната зона с екскурзовод, обяд в ресторант ик-кил и аудио екскурзовод.
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 158€

Coba Encuentro Maya
Посетете впечатляващия археологически обект Коба, опознайте древните му пътеки, за да откриете Нохоч Мул, най-високия храм на маите на полуостров Юкатан. Влезте в джунглата и се запознайте с битието на маите, насладете се на природната красота: сеноте (големи естествени кладенци), лагуни, пътеки в джунглата и защитени природни територии, които са светилища за флората и фауната. Осмелете се да се доближите до небето чрез вълнуващо преживяване с въжени линии, а после да направите свободно спускане до недрата на земята. Плувайте в кристалните сеноте и се наслаждавайте на обяд с традиционна храна. Пренесете спомените си вкъщи със снимките, които ще направите по време на екскурзията от местни фотографи (по избор).
 • Не забравяй да вземеш: дрехи за преобличане, спортни затворени обувки, бански, пари.
 • Включва: трансфер, типичен обяд, вход за СИБА, екскурзовод, хавлии.
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 236€

Coba Tulum
Тази пълна експедиция (с изключение на Туравиа) предлага доближаване до културата на маите с посещението на древните градове на славната Предколумбова цивилизация и автентични общности, където можете да живеете със семейства, които все още ценят маянското си наследство. Посетете археологическия обект Коба и открийте Нохоч Мул, най-високия храм на полуостров Юкатан, от чийто връх можете да видите лагуни, заобиколени от буйна джунгла. Ще бъдете изумени от внушителния археологически обект Тулум, построен на върха на скала, от който можете да видите впечатляваща гледка към Карибско море. Слейте се с природата и бъдете част от този прекрасен проект. Преживейте битието на маите и се насладете на обяд на шведска маса.
 • Не забравяй да вземеш: Дрехи за преобличане, спортни затворени обувки, слънчеви очила, шапка, слънцезащитен крем, пари.
 • Включва: луксозен автобус с тоалетна и WIFI, box Lunch, аудио гид, вода, колело в Коба,вход в Коба и Тулум, избор между 5 ресторанта за обяд (тип шведска маса + алкохолни напитки).
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 220€

Cozumel
Пристигане с ферибот в Плая дел Кармен, за последващо отпътуване към Козумел. Вашият катамаран Ви очаква, за да отплавате към митичните рифове на Колумбия и Ел Сиело. След гмуркането с шнорхел над тези светилища, капитанът отваря безплатния бар и се насочва към нашия воден парк Плая Миа, където ще се насладите на ястия на шведска маса, ще се забавлявате с повече от 20 игри и атракции, ще се отпуснете върху пясъка, ще се спуснете по водните пързалки и можете да се разходите с водно колело или каяк. Насладете се на остров Козумел (Островът на лястовиците), с повече от 2000 години история, най-големият и най-красив обитаван остров в Мексико!
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи и обувки, бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, хавлия, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, билет за ферибот, екипировка за гмуркане, алкохолни напитки след гмуркането, вход в аква парк (1 шкафче за багаж на семейство, хавлия, обяд тип шведска маса, напитки, каяк).
 • Времетраене: 9 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 214 €

Dolphin Discovery (Cat & Royal Swim Vip) Dolphin Royal Swim
Една от най-динамичните, образователни и забавни програми. Ще се насладите на директния контакт с делфините, които ще изпълнят маневрата, наречена "foot push" или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. По-късно ще се насладите на вкусен обяд (тип шведска маса) с интернационална кухня и включени напитки в нашата ВИП зона, ексклузивна част от ресторантаq оборудвана с климатик и панорамен басейн.
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански, дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен крем, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, разходка с катамаран, местни алкохолни напитки, обяд тип шведска маса, 15 мин информация и 50 минути във водата с делфините.
 • Не включва: снимки с делфините, допълнителни дейности , пристанищни такси (150 мексикансо песо на човек).
 • Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 337€

Ek balam& Cenote Maya
Посетете археологическата зона на Ек Балам (черен ягуар, на езика на маите), древен град, който е съществувал с великолепието си преди Чичен Ица. Последните реставрационни дейности превръщат това място в една от най-иновативните археологически забележителности в района. Открийте величествения сеноте (големи естествени водни кладенци) на маите и се насладете на това природно чудо с красиви геоложки формации. Тук можете да изживеете забавни приключенския. По време на пътуването ще можете да видите традиционни селца. Пренесете спомените си вкъщи със снимките, които ще направите по време на дейностите от местни фотографи (по избор).
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански, дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен крем, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, типичен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 236€

Emotions Native Park
Изживейте вълнуващото преживяване да шофирате АТВ-та по пътеки в джунглата! Насладете се на приятни разходки през растителността, за да полетите с нашите въжени линии, да изследвате пещери, да откриете автентични останки от историята на маите, да научите за начина на живот на първите обитатели на района и да плувате в красив сеноте (естествен голям кладенец) с кристално чисти води. Посетете емблематичното 5-то авеню на Плая дел Кармен, опознайте параклиса на Нуестра Сеньора дел Кармен и се насладете на мексиканската атмосфера. Само няколко метра ходене ще ви отведат до изумителните и красиви плажове.
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански, дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен крем, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, типичен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия и екипировка.
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 168€

Jungla Maya
Влезте в невероятната система Сак-Aктун, най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчана от специализирани водолази на NationalGeographicSnorkeler. Потопете сетивата си, докато се гмуркате с шнорхел в сеноте Нохоч НахЧиич, заобиколен от древни скални образувания, сталактити и сталагмити. Прекосете буйната джунгла с АТВ-та УниМог. Насладете се на незабравимо преживяване със свободно спускане по скалите и плуване в красивия сеноте Яксмуул. Станете част от природата, като летите над дърветата чрез вълнуващата разходка с въжени линии. Открийте мистичен сеноте, където ще участвате в автентична церемония на маите. Природният парк е изключителен за нашите малки групи.
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански, дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен крем, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, типичен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
 • Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 202 €

Paradise Island
Насладете се на прекрасно преживяване с гмуркане с шнорхел в Карибско море и посещение на пуст тропически остров с бял пясък, кристално чиста вода и фантастична дива природа. Остров Контой е перфектната възможност за тези, които обичат природата и искат да се насладят на красотата на пустинен остров в Карибите. Започнете пътуването си с континентална закуска, преди да се отправите с лодка до Националния парк "Исла Контой". Първата ви спирка ще бъде риф, където ще имате възможност да се насладите на разнообразието от морски видове по време на 40-минутна разходка с шнорхел. Свободно време на Исла Мухерес.
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански, хавлия, слънцезащитен крем, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, автобус с климатик, бърза лодка, закуска (плодове, сладък хляб, сладолед, кафе и вода), обяд (риба и пиле на жар с гарнитура, начос, плодове и напитки) вода и безалкохолни напитки през целия ден, бира след 12:30 ч.,след гмуркането текила, екипировка за гмуркане и спасителни жилетки.
Не включва: вход в Резервата (около 10 долара).
 • Времетраене: 9 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 212€

Tulum Jungla Maya
Разгледайте археологическия обект Тулум, единственият археологически обект, от който можете да се насладите на невероятна гледка към красивото Карибско море. Плажът Тулум е обявен за четвъртия най-красив в света! Влезте в невероятната система Сак-Aктун, най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчана от специализирани водолази от National Geographic Snorkeler. Възхитете се на хилядолетни скални образувания. Прекосете джунглата в АТВ-та УниМог. Изживейте свободно скално спускане и плувайте в красивия сеноте Яксмуул. Насладете се на природата, като летите с вълнуващите въжени линии. Участвайте в автентична церемония на маите.
Природният парк е изключителен за нашите малки групи. Специализираните гидове ще ви обяснят как да извършвате дейностите и да се наслаждавате на всичко, което Tulum Jungla Maya може да ви предложи!
 • Не забравяй да вземеш: удобни дрехи, бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, пари.
 • Включва: трансфер, типичен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
 • Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 236€

Tulum Xelha
В Ксел-Ха Ви очакват уникални преживявания сред несравним природен пейзаж, един от най-красивите на Канкун и Ривиера Мая. Можете да се гмуркате с шнорхел в кристалните води на огромния естествен залив и да наблюдавате голямо разнообразие от тропически риби. Спуснете се по въжената линия, покажете куража си, като скочите от Пиедра дел Валор и се отпуснете на специални гуми, които ще ви по носят реката или изберете разходка с велосипед през джунглата. Освен това, с Ксел-Ха all inclusive, можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, с която да започнете приключението. И тъй като водните дейности отварят апетита, ние ви предлагаме вкусни ястия на шведска маса и неограничени напитки! С Ксел-Ха Тур Вашият единствен проблем ще бъде да се забавлявате!
 • Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, обяд тип шведска маса, 5 ресторанта, напитки, обиколка из пътеките на джунглата, гмуркане в реката, хамаци, спасителни жилетки, колела и надуваеми гуми, съблекални, душове, хавлии.
 • Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 263€

Xcaret Plus
Насладете се на културата и природата на Мексико с най-добрите предимства. С Xcaret Plus изберете един от нашите ресторанти с изискан обяд на бюфет, насладете се на удобствата на Ареа Плюс, пътувайте из подземните реки и се отпуснете в потока.
 • Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, достъп до Area Plus, обяд тип шведска маса с включена 1 бира и безалкохолни напитки, вода и кафе без ограничение по време на обяда в ресторанта. Гмуркане. Спектакли - танци. Достъп до плажа, спасителни жилетки, колела и надуваеми гуми, хамаци, съблекални, душове. Шоу “Xcaret Mеxico Espectacular”.
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 271€

Xelha
В КселХа ви предстоят уникални изживявания в заливи, сеноте и лагуни, сред несравним пейзаж, един от най-красивите в района. Насладете се на рая на гмуркането с шнорхел и на други разнообразни дейности, изпълнени със забавления. Пуснете се по въжените линии, покажете храбростта си като скочите от Пиедра дел Валор и се отдайте на разходка с надуваема гума по реката или на каране на велосипед през джунглата. С КселХа All inclusive можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, за да започнете приключението и тъй като водните дейности отварят апетита, ние ви предлагаме вкусна храна на шведска маса и неограничени напитки. С обиколката КселХа единствената ви грижа ще бъде да се забавлявате!
 • Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер, закуска от 09:30 до 11:30 ч., обяд тип шведска маса 11:30 – 17:30 ч. плюс напитки. Гмуркане, спасителни жилетки, надуваеми гуми, съблекални, душове и хавлия.
 • Времетраене: 10 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 229€

Xenotes
Отделете се от света и се свържете отново с природата в ден, изпълнен с вълнуващи приключения в една изцяло магическа среда. Спуснете се с рапел по напълно безопасен начин, дори без да се налага да бъдете експерт, до Лу'ум - Земният сеноте. Спуснете се по въжената линия за освежаващо потапяне в Лик - Въздушният сеноте. Поплувайте, като се гмуркате с шнорхел в сеноте и се отдайте на разходка с каяк през Каак - Огнения сеноте. Или, ако предпочитате, се насладете на свободно плуване. Накрая, можете да се отпуснете на надуваема гума.
 • Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.
 • Включва: трансфер,гид, посещение на 4 различни сеноти, каяк, гмуркане, надуваеми гуми, вода, кафе, шоколад, плодове,1 напитка.
 • Времетраене: 7 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 203€

Tour Xenses
Предизвикателство, адреналин и неповторима емоция, с тези думи може да се опише това уникално приключение, което ще пробуди сетивата Ви. Едно преживяване, изпълнено с предизвикателства за ума Ви - това което Ви заобикаля не е това, което изглежда. Ще се насладите на развлечения по земя, въздух и вода, обикаляйки сред зашеметяващите пейзажи, които изглеждат нереални. Нека синхронизирате интуицията си, да отворите добре очите си, да изострите слуха си, нека изследвате чувствата си и опознаете всичко, което тялото Ви може да почувства в този парк извън рамките на обичайното. Едно забавно и вълшебно място - толкова невероятно, колкото и загадъчно. Само тогава ще се преобразите в сенсей, майстор на сетивата.
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи и обувки, бански, хавлия, слънцезащитен крем, пари.
 • Включва: трансфер хотел - парк – хотел. Не включва храна и напитки.
 • Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 169€

Xoximilco
Ксоксимилко е идеалното място за една автентична мексиканска фиеста. Този тур предлага обиколка на борда на колоритните "trajineras", които представят всеки един от мексиканските щати и където ще намерите всичко необходимо, за да направите нощта незабравима. Между вкусовете на специфичната кухня и шотовете текила обхождате красивите канали, които съставят Ксоксимилко. Танцувайте в ритъма на мариачи и маримба и научете повече за мексиканските традиции в тази атмосфера на фиеста, музика и фолклор.
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи и обувки, репелент, пари.
 • Включва: трансфер, жива музика, дегустация на типични мексикански ястия, текила, бира и вода.
 • Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 203€

Xplor
Започнете приключението си в Xplor All Inclusive, парк в сърцето на джунглата, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще можете да станете част дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване, да карате 10 километра превозни средства тип амфибия през пещери; да се возите на салове по две вериги с дължина от 570 и 530 метра в кристалните води и да се изумите от древните образувания на сталактити и сталагмити. Полетете над джунглата на 14-те най-високи въжени линии на Ривиера мая. Освен това, Xplor предлага изискан бюфет за всеки вкус. Xplor е приключението, което търсите! Някои дейности не са подходящи за хора със сърдечни заболявания, бременни или със страх от височини.
 • Не забравяй да вземеш: удобни дрехи и обувки, репелент, пари.
 • Включва: трансфер, жива музика, дегустация на типични мексикански ястия, текила, бира и вода.
 • Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 288€

Xplor Fuego
Почувствайте енергията на нощта, плъзгайки се по невероятните въжени линии, карайте амфибийни превозни средства между мистериозни пещери и се потопете в освежаващите води на подземна река. Открийте древни пейзажи и нов свят, пълен с приключения в сърцето на Ривиера Мая. Обиколката Xplor Fuego се превръща в несравнимо приключение, в което джунглата оживява в нощта, заобиколена от небето, пълно със звезди. Просто се оставете на преживяването и дайте на сетивата си възможност да откриете нещо ново. Можете да се насладите на бюфет и на всички здравословни напитки, които пожелаете. Почувствайте адреналина през пътеки и пещери, осветени с огън специално за вас!
 • Не забравяй да вземеш: спортни обувки, бански, дрехи за преобличане, хавлия, слънцезащитен крем, шапка, пари.
 • Включва: вход в подземните пещери, разходка из джунглата, обяд тип шведска маса и напитки без ограничение (кафе, горещ шоколад, вода и сокове). Не се предлагат алкохолни напитки. Екипировка, съблекални, тоалетни, зона за релакс.
 • Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 220€
За да превърнем Вашата мечтана почивка в реалност, ние разполагаме богата гама луксозни и проверени хотели в една от най-привлекателните туристически дестинации - Мексико. По желание на клиента можем да предложим почивка със 7 и с 14 нощувки с предпочитани дати и полети от големите европейски градове.
Ние Ви гарантираме незабравима почивка в Канкун и Ривиера Мая на най-ниска цена!


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • самолетен билет Мадрид – Канкун – Мадрид;
 • летищни такси Мадрид – Канкун – Мадрид;
 • 7 нощувки на база „аll inclusive”в избрания от клиента хотел в Мексико;
 • трансферите: летище Канкун – хотел/хотел – летище Канкун;
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 10000 евро към ЗАД "Армеец" (с доплащане за лица над 70 г.);
 • обслужване на английски език.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • входна местна държавна такса – 70 евро (приблизително) при пристигане в страната;
 • допълнителни екскурзии;
 • ТО предоставя по заявка на клиентите си оферти за самолетен билет София-Мадрид-София при най-изгодни към момента на заявката на резервация ценови условия;
 • междинна нощувка в града на отпътуване преди чартърния полет, в случай, че е необходима такава. ТО предоставя по заявка на клиентите си оферти за допълнителна нощувки при най-изгодни към момента на заявката за резервация ценови условия;
 • възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за туризма.

УСЛОВИЯ НА ЗАПИСВАНЕ:
 • аванс в размер на 50% от пакетната цена;
 • срокът за доплащане се определя в зависимост от избрания хотел и периода до началото на пътуването.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • международен паспорт с минимална валидност 6 месеца към датата на отпътуване;
 • българските граждани, притежаващи валидни паспорти, могат да влизат и пребивават на територията на Мексико, като туристи без визи, за срок до 180 дни. При влизане на територията на Мексико, в качеството си на туристи, българските граждани попълват миграционен формуляр, който трябва да се представи при напускането на страната, заедно с паспорта и билета за обратно връщане;
 • за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ:
 • Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата;
 • Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от ТО
 • Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската Economy класа;
 • Пакетната цена за пътуването е валидна при наличие на свободни места по тази класа и подлежи на препотвърждение за всяка отделна заявка;
 • Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа;
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване до Мексико;
 • Плащането е в лева - в брой или по банков път;
 • Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая;
 • Електричество: 110 V - необходим е адаптер (тип американски) за ползването на български ел. уреди в страната.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация.

ВАЖНО:
 • Посочените цени са актуални към датата на публикуването им 04.10.2017 г. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, ТО има право да променя обявените цени, като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на агенцията или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти.


Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).


ТО има сключена застраховка - Отговорност на Туроператора по смисъла на чл. 97, ал. 1 от Закона за туризма, с полица № 03700100001824, валидна до 24.01.2020 г., издадена от ЗД „Евроинс” АД

Изберете хотел към програмата:
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико
Мексико, Мексико